Shqyrtime më shumë
Dyqan

Hotspot Shield

Këtu ka një program të madh të vogla që ju mbron, ndërsa tuaj surfing dhe siguron lidhjen tuaj. Është gjithashtu e madhe për jo-amerikane përdoruesit të shikojnë programe televizive nga vende të konsiderohet në mënyrë rigoroze për SHBA-të përdorin vetëm, të tilla si Hulu.

Hotspot Shield mbron të gjithë seancën tuaj të web surfing, sigurimin e lidhjen tuaj të internetit në të dy rrjetit në shtëpi dhe rrjetet publike Internet (si Wired dhe wireless). Hotspot Shield mbron identitetin tuaj duke siguruar që të gjitha transaksionet web (shopping, plotësimin e formularëve, shkarkime) janë siguruar përmes HTTPS.

Hotspot Shield gjithashtu ju bën privat identitetin tuaj online duke e bërë të padukshëm për faqet e internetit të palës së tretë dhe ISP-së. Nëse ju zgjidhni për të nënshkruajë në një vend të caktuar, ju do të jetë anonim për sesionin gjithë tuaj web me Hotspot Shield. Ne dashuri web për shkak të lirisë që ai krijon për të shqyrtuar, organizimin, dhe të komunikojnë.

Hotspot Shield mundëson qasje në të gjitha informacioni online, duke siguruar lirinë për të hyrë në të gjitha përmbajtjet e internetit të lirë dhe të sigurt. Secure gjithë seancën tuaj të web dhe për të siguruar privatësinë tuaj online, fjalëkalimet tuaja, numrat e kartës së kreditit, dhe të gjitha të dhënat tuaja është siguruar me Hotspot Shield. Standard antivirus software mbron kompjuterin tuaj, por jo aktivitetet tuaja web.

Get it here: Hotspot mburojë

Samsung SyncMaster PX2370 23 "Monitor

Sot ne hedhim një vështrim në Samsung SyncMaster PX2370 ri 23 monitor "inch. Në krye të kënaqshëm të saj të mirë duket kjo do të zvogëlojë të shtypura të monitoruar është e këmbë në tavolinën e punës tuaj, si dhe të mjedisit. Pjesërisht falë gishtin profilin e saj të hollë prej vetëm 16.5 mm, PX2370 është hijeshi pastër.

Mjedisit mençur, të monitoruar PX2370 është engineered me homeowner ekologjikisht përgjegjës në mendje. PX2370 redukton konsumin e energjisë me 40% duke e bërë atë shumë më të efektshme se sa vëzhgues konvencionale.

Lexo vazhdimin e këtij entry »

Samsung Digital Camera PL150

Sot ne hedhim një vështrim në një aparat të ri digjital nga Samsung PL150. Ky aparat të reja ri e bën duke marrë vetë-portrete edhe më e lehtë. Në sajë të ekranit të mesëm e saj 1,5 inch LCD montuar në frontin e kameras.

Të përfshira me kamera është një përshtatës / USB cable AC, Bateria Rechargeable, kabllo RCA, një rrip, dhe aplikimet CDROM.

PL150 është 12,4 mega pixel kamera me një mori karakteristika. Për vetë-portrete të njësisë mund automatikisht kornizë dhe të marrë një foto nga ju. Është e 7 anim shkallë mbrapa trupit të stilit të ishte hartuar edhe për lehtësimin e marrjes portret vetë.

Smart Auto 2,0 menjëherë analizat elementet kryesore të asaj që ju janë duke u përpjekur për të fotografuar dhe automatikisht e rregullon për të marrë shtënë përsosur.

Google Search
Përkthyes
Subscribe To RSS

Chitika
Lidhje tjera