Повеќе Осврти
Магазин

Фотоапарати

Samsung PL150 Дигитален фото апарат

Денес ќе ги разгледаме во новата дигитална камера од Samsung на PL150. Оваа иновативна нова камера го прави земајќи автопортрети уште полесно. Благодарение на неговото средно 1,5 инчен LCD екран поставен на предната страна на камерата.

Вклучени со камера е AC адаптер / USB кабел, батерија на полнење, RCA кабел, а на рака, CD-то и апликации.

На PL150 е 12.4 мега пиксели камера со голем број на функции. За авто-портрети на единицата автоматски да рамка и да се слика на тебе. Тоа е 7 степен навалите назад каросерија, исто така, наменета за олеснување на автопортрет преземање.

Интелигентен автоматски 2.0 веднаш анализи клучните елементи на она што се обидуваат да се фотографираат и автоматски ја прилагодува да ги преземе совршената фотографија.

Samsung ST5500 Дигитални WiFi камера

ST5500

Денес ќе ги разгледаме во новата иновативна дигитален фото апарат од Samsung, ST5500 Дигитални Wifi камера. Оваа камера има реклама за 14.2 милиони точки, а 7x оптички зум, и како што сугерира името на оваа камера ако WiFi-от. Што ќе ви овозможи лесно пренесување слики на компјутер, без потреба да се поврзете со камера на компјутер.

ST5500

На ST5500 доаѓа со AC адаптер / USB кабел, батерија на полнење, на рака, Quick Start Прирачник, cdrom, Лулка, и на допир Пен.

На ST5500 е дел од линија Samsung на "точка и пука 'Компактен серија. Спортинг врвот карактеристики како Schneider Kreuznach објектив, HD видео снимање, голем 3.7 "AMOLED екран на допир, Bluetooth 2.0, и WiFi, се разбира.

На ST5500 е достапен во црна, сива, и портокал.

Прочитај го остатокот од овој запис »

Google пребарување
Преведувач
Се претплатите на RSS

Chitika
Други линкови