Повеќе Осврти
Магазин

Рекламирање

Заинтересирани за рекламирање со нас?

Текст линк рекламите:
Текст линк рекламите се поставени во горниот десен агол на веб-сајтот под Избрана сајтови. Овој линк ќе биде на сите страници од оваа интернет страница.

Месечно: 20 $ нас

Банери:
Банери ќе бидат видливи за сите страници од оваа сајт.
Можете да изберете да плати неделно или месечно за рекламен простор, ние ќе обезбедиме за вас.

Цените се како што следува:

125 × 125 банер
Месечно: $ 70.us
За 3 месеци: $ 175.us

468 × 60 банер
Месечно: $ 120.us
За 3 месеци: $ 300.us

Контакт за рекламирање:
webmaster@techtastic.ca

Забелешка:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Facebook
  • Twitter
Google пребарување
Преведувач
Претплати се на RSS

Chitika
Други линкови