Повеќе Осврти
Магазин

Жариште штит

Еве голем малку програма со која ќе ги штити додека сурфате и обезбедува вашата врска. Тоа е исто така одлична за не-американските корисниците да гледаат ТВ програми од сајтови строго смета за американските употреба, како што Hulu.

Жариште штит штити целиот веб сурфање сесија; обезбедување на вашата врска на вашиот дом Интернет мрежата и јавната интернет мрежа (и жични и безжични). Жариште Шилд го штити вашиот идентитет со тоа што сите веб трансакции (купување, пополнување на формулари, преземања) се обезбедени преку HTTPS.

Жариште штит, исто така, те прави приватни онлајн правење на вашиот идентитет невидлив на трети лица веб-сајтови и интернет провајдерите. Освен ако не одлучите да влезете во одреден сајт, ќе бидат анонимни за целата своја веб сесија со Hotspot Shield. Сакаме на интернет поради слободата што ја создава да истражуваат, да се организираат и комуницираат.

Жариште штит овозможува пристап до сите информации на интернет, обезбедување слобода на пристап до сите веб содржина, слободно и безбедно. Безбедна целата своја веб седница и да се осигура вашата приватност на интернет; вашите лозинки, броеви на кредитни картички, и сите ваши податоци е обезбедено со Hotspot Shield. Стандардна антивирусен софтвер заштитува вашиот компјутер, но не и вашиот веб активности.

Земете го тука: Жариште штит

Samsung SyncMaster PX2370 23 "монитор

Денес ќе ги разгледаме во новата Samsung SyncMaster PX2370 23 "инчен монитор. На врвот на својата префинета добар изглед овој монитор ќе се намали тоа е нога печати на вашиот десктоп, како и животната средина. Благодарение делумно на неговата прст тенки профилот на само 16,5 милиметри, PX2370 е чиста елеганција.

Животна средина мудар, PX2370 следи е конструиран со еколошки одговорни сопственици во умот. На PX2370 намалува потрошувачката на енергија за 40% што го прави многу поефикасни од конвенционалните монитори.

Прочитај го остатокот од овој запис »

Samsung PL150 Дигитален фото апарат

Денес ќе ги разгледаме во новата дигитална камера од Samsung на PL150. Оваа иновативна нова камера го прави земајќи автопортрети уште полесно. Благодарение на неговото средно 1,5 инчен LCD екран поставен на предната страна на камерата.

Вклучени со камера е AC адаптер / USB кабел, батерија на полнење, RCA кабел, а на рака, CD-то и апликации.

На PL150 е 12.4 мега пиксели камера со голем број на функции. За авто-портрети на единицата автоматски да рамка и да се слика на тебе. Тоа е 7 степен навалите назад каросерија, исто така, наменета за олеснување на автопортрет преземање.

Интелигентен автоматски 2.0 веднаш анализи клучните елементи на она што се обидуваат да се фотографираат и автоматски ја прилагодува да ги преземе совршената фотографија.

Google пребарување
Преведувач
Се претплатите на RSS

Chitika
Други линкови